Om Onyx magasin

En ny tidning för människor som står mitt i samhället

Onyx magasin är en ny nättidning. En politiskt och religiöst obunden tidning, som tar upp ämnen som personlig utveckling, samhällsfrågor, psykologi, religion, miljö och jämställdhet. Ämnen som engagerar, genom att inbjuda till diskussion och ge perspektiv på gängse uppfattningar.

Onyx magasin gör inte anspråk på att helt kunna famna dessa stora områden. Främsta målet är att erbjuda ett forum för inspiration, eftertanke och dialog, som en bra och givande diskussion med goda vänner.

Onyx magasin riktar sig till människor som är engagerade och nyfikna och vill läsa mer än lifestyletidningar, affärsmagasin och skvallertidningar, men inte har tillräckligt med tid att läsa alla olika facktidskrifter som finns. Onyx magasin erbjuder dem i stället en blandning av artiklar inom olika områden i ett överskådligt format.

Onyx magasin uppdateras löpande. Genom ett nyhetsbrev informerar vi våra läsare när en ny artikel eller krönika finns på webbplatsen. Om du inte är med på vår lista än, är det bara att skicka din e-postadress till info@onyxmagasin.se eller registrera dig på onyxmagasin.se/nyhetsbrev. Då ser vi till att du får nyhetsbrevet nästa gång.

Har du funderingar eller idéer eller vill du diskutera ett av ämnena i tidningen, då är du välkommen på vår Facebook-sida Onyx magasin. Eller så når du oss på info@onyxmagasin.se.

Klicka här om du är intresserad av att annonsera i Onyx magasin.

Vad är Onyx?

Onyx är en vulkanisk glasart och en allmän beteckning för olika stenar, som ofta är skiktade.

Onyx kan vara svart, brun eller röd och ha vita inslag. Det finns även enfärgad Onyx. Onyxmarmor är mindre hård och används
för tillverkning av prydnadsföremål.

Det sägs att Onyx kan hjälpa bäraren att uppskatta sig själv och sätta gränser för att upprätthålla sin individuella balans. Onyx ska också ge större kontroll över känslor och depressioner, samtidigt som den ger skydd och försvar mot yttre negativitet.

Onyx lär även ge kraft att våga släppa taget. Inte minst hjälper den till att se saker och ting i ett större perspektiv.

Ett mycket passande namn för vår tidning, med andra ord!